Grote Hondring

Over Sterrenburg

Sterrenburg is een stadswijk, gelegen in het zuiden van Dordrecht. De bouw van de wijk begon in de jaren zestig en duurde tot in de jaren tachtig. Er wonen zo'n 22.000 mensen. Het is een vrij rustige en groene wijk. Sterrenburg heeft een groot winkelcentrum met ruim veertig winkels en telt verschillende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.

 

Over de zelfbouwlocatie

Aan de Grote Hondring in de wijk Sterrenburg is na de sloop van de school De Driehoek ruimte vrijgekomen voor zelfbouw. Er is een verkavelingsplan gemaakt dat uitgaat van 12 kavels. Het gaat om grond voor 4 rijwoningen en 8 vrijstaande woningen.

Informatie over de bouwmogelijkheden vindt u in Kavelpaspoort Grote Hondring rijwoningen A1-A4 final.pdf het kavelpaspoort voor de rijwoningen (8 pagina's, 358.8 Kb) en 20210527 Kavelpaspoort Grote Hondring B1-B8 definitief.pdf het kavelpaspoort voor de vrijstaande woningen. (8 pagina's, 0.9 Mb)

 

 

Onderstaande coördinatietekening geeft een beeld van de verkaveling:

 

Verkoop
De verkoop van de kavels gebeurt via loting. Daarvoor zijn Kavelprijzen en selectieprocedure Grote Hondring.pdf spelregels (4 pagina's, 119.6 Kb) opgesteld. De inschrjving is op 2 juli 2020 gesloten, de loting heeft inmiddels plaatsgevonden. 

 

Informatie
Wilt u meer weten over het project Grote Hondring? Neem dan contact op met 

Waltmann Makelaars, tel. 078 - 613 43 11. 

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.