Alle kavels op Stadswerven weg

Alle kavels op Stadswerven weg

Alle kavels op Stadswerven zijn nu gereserveerd. Aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Stadswerven is in trek. Niet alleen de zelfbouwkavels zijn populair. Ook op alle 24 woningen die OCW in gebied De Erven op Stadswerven bouwt, is nu een optie genomen.


Stadspolder
Alleen op de derde zelfbouwlocatie in Dordrecht -  Stadspolder - zijn nog kavels beschikbaar. Er is al een kavel te koop voor ruim 41.000 euro. Wie daar een woning op bouwt, is in totaal ongeveer 170.000 euro (grond, huis en vergunningen) kwijt.

De gemeente biedt in Stadspolder kavels aan voor rijwoningen (tussenwoning en hoekwoning), twee-onder-een-kap-woningen of een vrijstaand huis. Interesse? Neem contact op met projectleider Stadspolder Martin Hulsebosch, tel. (078) 770 48 58.

 

Nieuwe uitgifteronde

Op zaterdag 11 oktober start een tweede uitgifteronde van kavels voor zelfbouw. Bij de nieuwe stukken grond die de gemeente Dordrecht dan aanbiedt, zitten ook de kavels voor de waterwoningen op Stadswerven. Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe uitgifteronde.

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.