Dordtse Ruimte op UrbannerLAB

Dordtse Ruimte op UrbannerLAB

Het UrbannerLAB is een initiatief van Urbannerdam. 'Bij Urbannerdam geloven we in lokale betrokkenheid en bottom-up ontwikkelen. Regel je eigen huis, bedenk je eigen buurt, verbouw je eigen krot. Om de humuslaag voor deze initiatieven te bemesten, organiseren we twee keer per jaar een UrbannerLAB', aldus de organisatie.  

 

Programma
De avond start om 19.30 uur. Eerst presenteert

Alexander Keizer van Urbannerdam de nieuwste projecten en initatieven. Sabine Biesheuvel van BlueCity010 vertelt hoe tropisch zwemparadijs tegenwoordig dienst doet als broeinest van circulaire economie

Drie ervaringsdeskundigen laten zien hoe hun eigen droomhuis tot stand is gekomen en wat daar allemaal bij kwam kijken.Robbert de Vrieze vertelt hoe de Delfshaven Coöperatie werkt als lijm tussen de voegen van bewoners, ondernemers en investeerders en hoe ondernemerschap werkt als succesfactor in Delfshaven.

 

Quiz

Ook staan een quiz op het programma.Tijdens die quiz wordt je zelfbouw-kennis op de proef gesteld en maak je kans op een bijzondere prijs

Behalve Rotterdam en Den Haag presenteert Dordrecht zijn huidige en toekomstig zelfbouwaanbod.

 

UrbannerLAB is van 19.30 tot 23.00 in BlueCity010, Maasboulevard 100 in Rotterdam. Benieuwd geworden? Meld je snel aan via l.sandtke@urbannerdam.nl. Een kaartje kost €3,50 (inclusief borrelend drankje en experimenteel hapje). Pinnen is niet mogelijk.