Schrijf je in voor de gratis zelfbouwcursus

Schrijf je in voor de gratis zelfbouwcursus

De zelfbouwcursus richt zich in de eerste plaats op mensen die belangstelling hebben voor een zelfbouwkavel op Stadswerven B-Noord. Ook mensen die meer wil weten over zelfbouw of een andere (toekomstige) locatie in het oog hebben, zijn welkom.

 

Behalve op Stadswerven biedt de gemeente zelfbouwgrond aan in de wijk Stadspolder. Later dit jaar, begin volgend jaar komen er kavels beschikbaar in Dubbeldam en Sterrenburg.

Programma

Het programma van de avond is als volgt:

Eerst is er algemene informatie over zelfbouw in Dordrecht. Daarna verzorgt Marcel Kastein van De Regie een presentatie waarin hij uitgebreid ingaat op allerlei zaken waar je als zelfbouwer mee te maken krijgt, zoals het ontwerpproces, de financiering, het aanvragen van vergunningen, de bouw, etc. 

 

Wie inschakelen?
Vervolgens beantwoordt hij de vraag welke partijen je bij het zelf bouwen van je woning kunnen helpen (architect, bouwbegeleider, aannemer, etc.) en hoe je tot een selectie van geschikte partners komt.

Er is volop gelegenheid om de vragen voor te leggen waarop je als zelfbouwer tegen aanloopt. De avond heeft een informeel karakter.

De zelfbouwcursus op dinsdag 30 juni duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Locatie: het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300.


Aanmelden

Meedoen aan de cursus kost niets. Aanmelden kan bij projectleider Anthon Lodewijks (tel: 06-33347082 of mail: a.lodewijks@h-i-ambacht.nl)

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.