Straks ook kavels voor drijvende woningen

Straks ook kavels voor drijvende woningen

De kavels voor drijvende woningen liggen recht voor het terrein waar zaterdag de kavels voor zelfbouw worden uitgegeven. Zowel bij potentiële kavelkopers van de woningen op de wal, als bij mensen die nog twijfelen tussen een woning op de wal of een drijvende woning is er vraag naar meer informatie over de bouwmogelijkheden voor de drijvende woningen. 

 

Concept-kavelpaspoort

Daarom is een eerste Eerste concept kavelpaspoort drijvende woningen.pdf concept-kavelpaspoort (4 pagina's, 45.6 Kb) voor de drijvende woningen gemaakt. Dit concept-kavelpaspoort is nog niet volledig en ook nog niet vastgesteld. De voorwaarden kunnen nog wijzigen. De gemeente moet ook nog een aantal technische aspecten met betrekking tot bijvoorbeeld de aanvaarbeveiliging uitzoeken. Er zijn onderzoeken gestart.
Om belangstellenden een beeld te geven van hoe het er uit kan gaan zien, is besloten de informatie over de ontwerpvoorwaarden alvast te delen. De juiste doorsneden, hoogten en andere maten staan overigens nu ook al op de tekeningen van de kavelpaspoorten voor de woningen aan de Werf van Schouten.

 

Uitgifte

Zodra de technische zaken zijn uitgewerkt en het kavelpaspoort is vastgesteld, wordt iedereen via deze website en de nieuwsbrief geïnformeerd over de datum waarop de drijvende woningen in de verkoop gaan.
Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op de projectleider van de zelfbouwlocatie Stadswerven, Jan-Jaap Visser, tel. 078 770 4860 of e-mail: jj.visser@dordrecht.nl

Downloads