Zelfbouwcafé gemist?

Wie overweegt nu of in de nabije toekomst zelf een huis te bouwen kan in Dordrecht kiezen uit verschillende locaties en in verschillende prijsklassen.
Zo zijn op dit moment kavels voor stadswoningen te koop aan het Papeterspad, op een aantrekkelijke afstand van de historische binnenstad, en een kavel op een geliefde plek in Dubbelman. Later dit jaar komt bouwgrond te koop aan de Oudendijk (Dubbeldam) en aan de Grote Hondring (Sterrenburg). Op termijn komen kavels op de markt op de markt in Crabbehof (Troelstrahof) en het Wielwijkpark (Parkzicht). Het gaat dan zowel om grond voor rijwoningen als voor vrijstaande huizen. 


Troelstrahof
Onder de naam Troelstrahof ontwikkelt de gemeente een zelfbouwproject op het door bomen omzoomde terrein aan de Troelstraweg. Het gaat om de plek waar jarenlang de Maria Montessorischool stond. Hier komen 13 kavels beschikbaar: 7 voor rijwoningen en 6 voor vrijstaande woningen.

Papeterspad
Wie een eigen huis wil bouwen nabij de historische binnenstad kan grond reserveren aan het Papeterspad. Hier zijn nog 6 kavels beschikbaar voor (grondgebonden) stadswoningen (3 á 4 woonlagen) met een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid van een bedrijf aan huis. Het terrein wordt deze maand bouwrijp gemaakt.

 

Kijk op de pagina zelfbouw om meer te weten te komen over de locaties en de plannen die er voor die plekken zijn.  

 

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.