Zelfbouwcafé met nieuws over locaties

Zelfbouwcafé met nieuws over locaties

In het zelfbouwcafé brengt de gemeente nieuws over de zelfbouwlocaties Iepenlaan, Papeterspad, Oudendijk, Stadswerven

en Grote Hondring en geeft informatie over een nieuwe locatie: het Wielwijkpark.
Op de Dubbeldamse locaties Iepenlaan en Oudendijk geeft de gemeente respectievelijk maximaal 12 en 3 kavels uit. Bij de Oudendijk gaat het om kavels van 1000 m2 en groter.
Aan het Papeterspad komt na sloop van kantoorgebouw de Papaeter grond voor 7 stadswoningen vrij. In de toekomst geeft de gemeente ruimte voor zelfbouw in het zuidelijk deel van het Wielwijkpark. Het plan gaat uit van 17 vrije kavels met een afmeting van 400 tot 900 m2.

Weeskinderendijk
Wie op zoek is naar een betaalbare woning is ook welkom in het zelfbouwcafé. De gemeente geeft er namelijk informatie over de woningen die zij te koop aanbiedt aan de Weeskinderendijk. De verkoopprijs van deze huizen schommelt rond de € 100.000,-. Wie belangstelling heeft, kan meteen zaken doen.
Rabobank en ING zijn aanwezig om hypotheekvragen te beantwoorden. Tot slot informeert het Vastgoedbedrijf van de gemeente belangstellenden over de (bedrijfs)panden die te koop staan.

Binnenlopen

Het zelfbouwcafé heeft de vorm van een markt. Bezoekers kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen wanneer zij dat willen en de informatie ophalen die ze wensen. DordtYart (de oude Biesboschhal) vindt u aan de Maasstraat 11. Het vorige zelfbouwcafé trok meer dan tweehonderd belangstellenden.

De tekening laat zien hoe de bebouwing van het Wielwijkpark eruit zou kunnen zien.