Noordendijk 250

 
Wie transformeert Noordendijk 250?

Het regiokantoor aan de Noordendijk 250 komt in 2016 leeg. De gemeente Dordrecht gaat graag met marktpartijen in gesprek over een eventuele transformatie. We dagen plannenmakers uit om ons te inspireren en te overtuigen door hun plannen voor een nieuwe invulling van het pand te presenteren. Daarbij geeft de gemeente je alle vrijheid en zijn er in eerste instantie geen beperkingen.

 

Criteria
Uiteraard is wel een aantal criteria opgesteld om de inzendingen te kunnen beoordelen. Dit zijn de criteria, die bij de presentatie moeten worden toegelicht:

  • Er is sprake van een potentiële marktgerichte programmering, inclusief onderbouwing waarom dit bijdraagt aan de ontwikkeling rondom Stadswerven;
  • De transformatie sluit aan bij de uitstraling van Stadswerven-Zuid;
  • De functie past binnen de ontwikkeling van Stadswerven, de omgeving en de binnenstad en er is geen sprake van concurrentie hiermee. Dit is uiteraard afhankelijk van de gekozen functie;
  • We vragen daarnaast om een beeldende impressie van de nieuwe situatie;
  • Ook zijn we benieuwd naar de visie op de relatie tussen het pand Noordendijk 250 en het gebruik van de panden Noordendijk 248 en 252.

 

Deze uitdaging aangaan?

Inschrijven is mogelijk tot en met 3 maart 2016. Nadere informatie verstrekt mevrouw G.W. Boersma, g.boersma@dordrecht.nl, tel. (078) 770 4832.

 

Bouwjaar:  1970
Oppervlakte:  8.314 m2 BVO
Mogelijkheden: Alles passend binnen de ruimtelijke ontwikkeling van Stadswerven, de binnenstad en de rest van Dordrecht. Daarbij moet je kunnen onderbouwen waarom er sprake is van programmering met voldoende marktpotentie.
Vraagprijs: in een later stadium te bepalen
Beschikbaar: vanaf medio 2016
Goed om te weten: inschrijvan kan tot en met 3 maart

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.