Oudendijk


Over Dubbeldam

Dubbeldam was ooit een zelfstandige gemeente. In 1970 verloor het zijn zelfstandigheid. Het is nu een van de mooiste wijken van Dordrecht. Dubbeldam bestaat uit een oude dorpskern, een paar voormalige landwegen en veel nieuwbouw. Aan het Damplein is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen; ook vindt op het plein de weekmarkt plaats. Er zijn basisscholen voor zowel openbaar als bijzonder onderwijs. De wijk grenst aan het natuurgebied de Hollandse Biesbosch.

Over de zelfbouwlocatie

De zelfbouwlocatie ligt aan de Oudendijk, aan de rand van Dubbeldam. Hier zijn maximaal 12 kavels voor zelfbouw beschikbaar. Voor de kavels in de vakken L1, L2, L3 en O geldt een grondprijs van € 570,- per m2 en voor die in de vakken P1, P2 en P3 is dat € 630,- per m2. Genoemde prijzen zijn incl. btw k.k. De gemeente heeft een overzicht gemaakt van de minimale Financieringsbedragen Oudendijk.pdf financieringsbedragen (1 pagina, 76.2 Kb). 

 

Kavelpaspoorten

Voor elk vak is een kavelpaspoort gemaakt dat aangeeft wat de bouwmogelijkheden zijn. De kavelpaspoorten vindt u in de rechterbalk op deze pagina.


Verkoop

De verkoop van de kavels is gegaan via loting. Alle kavels zijn op dit moment gereserveerd of in optie genomen.

 

Informatie 

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met de projectleider.

 

 

 

 

 

 

Wil je informatie of heb je vragen? Neem contact op.

Downloads